Aanmelden en kennismaken

Vanaf vier jaar mogen kinderen naar de basisschool. Een hele stap! Ook voor ouders/verzorgers. Dat begint al bij het uitkiezen van een school. De school moet passen; bij het kind maar ook bij de ouders/verzorgers. Zelf de sfeer komen proeven helpt daarbij.

Op onze school maken wij onderwijs met het team, de leerlingen én ouders.
Zo creëren wij samen een mooie verhalenbundel, de omnibus, waar steeds nieuwe verhalen bij komen. Hoe wij dat doen?

Kom eens bij ons kijken!

De Omnibus heeft een mooi verhaal te vertellen. Kom luisteren, kijken én het zelf ervaren tijdens onze kennismakingsbijeenkomst. Gedurende een uur komt u alles te weten over hoe wij onze leerlingen, vanuit de kenmerken van De Vreedzame School, leren hun eigen verhaal te schrijven.

Wij organiseren een aantal keer per schooljaar een kennismakingsbijeenkomst. Deze bijeenkomst start om 09:00 uur en duurt een uur. Een plekje reserveren voor de kennismakingsbijeenkomst doet u door onderstaand formulier in te vullen.

  • *  • *


  • *
  • *
  • *
  • *

Aanmelden startende kleuters

Alle informatie over de procedure voor het aanmelden van startende kleuters, volgens het toelatingsbeleid basisonderwijs, is terug te vinden op de website: Naar de basisschool in Amstelveen en Ouderkerk.

Heeft onze school uw eerste voorkeur? Het aanmeldingsformulier dat u thuis heeft ontvangen, kunt u dan bij een van onze MT-leden: Barbarella, Nabilla, Heleen of Firdaouss bij ons op school inleveren.

Zij-instroom

Gaat uw kind al naar school en wilt u uw kind bij ons aanmelden voor zij-instroom? Dan kunt u contact opnemen met Barbarella. Stuurt u een mailtje naar directie.omnibus@ogamstelland.nl met alle informatie over uw kind? Dan laten wij snel weten of er een plaats beschikbaar is.