Kennismaken

 

Woont u in één van de Amstelveense wijken Kronenburg, Bankras, Uilenstede, Buitengebied Noord of Kostverloren? Dan maken we graag kennis met u!

Tijdens een rondleiding en een kennismakingsgesprek nemen wij de tijd u te informeren over onze school en ons onderwijs. Het is van belang dat u een school voor uw kind kiest die bij u past. Wij voelen de verantwoordelijkheid om samen met u een kind groot te brengen zodat het met voldoende kennis en vaardigheden zelfstandig de wereld instapt.

U kunt inschrijven vanaf het moment dat uw kind 3 jaar oud is. 

Ook als u net in Nederland bent, bent u van harte uitgenodigd. Brede school Omnibus valt onder de Onderwijsgroep Amstelland. Onze expertise ligt bij onderwijs waarin thuistalen een plek hebben, maar het Nederlands is onze schooltaal. We hebben een Katholieke identiteit, maar er is vanzelfsprekend plaats voor alle culturen en religies.

Sommige kinderen willen in een hogere groep instromen op Brede School Omnibus. Overweegt u om van school te veranderen? Of komt u nieuw wonen in Amstelveen? Neemt u dan contact op met onze directeur. Zij vertelt u dan of dit mogelijk is en hoe dit in zijn werk gaat. 

Bel 020 641 9271 voor een afspraak. Of mail naar administratie.omnibus@ogamstelland.nl